Zakelijk

Een rommelige werkplek kan voor een hoop frustratie zorgen. Je kunt je documenten niet meer terugvinden en je stelt je administratie steeds uit. Wil jij geconcentreerd kunnen werken en makkelijk kunnen schakelen tussen jouw werkzaamheden?
Door je werkplek op een praktische manier in te richten en je administratieve taken te structureren, heb je minder last van afleiding en raak je niks meer kwijt. Zo krijg jij het overzicht weer terug.

Tijdens een intakegesprek op jouw werkplek bespreken we uitgebreid het probleem en het doel dat je wilt bereiken. Weet je niet waar je moet beginnen of heb je al van alles geprobeerd, maar nog niet de juiste methode gevonden? Het maakt allemaal niet uit. Mijn doel is om jou te helpen bij het bereiken van jouw doel(en)!

Waarbij kan ik jou helpen?
Opruimen en/of reorganiseren van je werkplek en/of kantoor
Opschonen en/of reorganiseren van je computer, harde schijf en/of cloud
Opzetten of opschonen van administratie
Opstellen van planningen en/of to-do-lijsten
Archiveren

                                                                 Bureau met computer                                                     Mappen

Heb jij behoefte aan structuur en een opgeruimde werkplek of digitale omgeving? Vraag dan nu een vrijblijvend intakegesprek aan.

maandag t/m vrijdag 09:30 – 21:00
zaterdag en zondag 09:30 – 18:00

Na het intakegesprek stel ik een offerte op. Hierin beschrijf ik wat we gaan doen, hoeveel tijd het ongeveer gaat kosten en het bijbehorende tarief. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die ik hanteer.
Heb je het gevoel dat het niet klikt of is er een andere reden waarom je niet verder wilt gaan? Dan breng ik eenmalig € 50,- excl. btw in rekening voor het intakegesprek.

Aftrekbaar

De kosten voor het inhuren van een professional organizer zijn aftrekbaar voor ondernemers. De hulp die ik bied bij jouw administratie of werkruimte helpt jou als ondernemer om jouw bedrijf professioneel te runnen en om zelf ook weer omzet te realiseren. Misschien zelfs meer dan voorheen, omdat je alles nu op orde hebt!

Annuleringstermijn

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Wordt binnen die termijn geannuleerd, dan wordt er een vergoeding van € 100,- incl. btw bij de opdrachtgever in rekening gebracht.

Algemene Voorwaarden

Op al mijn offertes en facturen zijn de algemene voorwaarden van Myo de P.O. van toepassing.
Ik stuur deze mee met de offerte, maar je kunt de voorwaarden ook altijd hier lezen of downloaden.